+370 5 273 49 11
Privatumo politika

Privatumo politika

UAB „Headex“ rūpinasi Jūsų privatumu ir saugo Jūsų asmens duomenis. Ši privatumo politika taikoma Jūsų asmens duomenims, kuriuos tvarko UAB „Headex“, įmonės kodas 242156050, Švitrigailos g. 11B, LT-03228 Vilnius (toliau – „Mes“ atitinkamu linksniu). UAB „Headex“ priklauso įmonių grupei „Headex group“

JŪSŲ SUTIKIMAS SU ŠIA PRIVATUMO POLITIKA

Perduodami Mums savo asmens duomenis, Jūs sutinkate su šios Privatumo politikos taisyklėmis. Jei nepritariate politikos taisyklėms, prašom neteikti savo asmens duomenų tvarkyti.

 

MŪSŲ TVARKOMA INFORMACIJA APIE JUS

Šioje Privatumo politikoje terminas „asmens duomenys“ reiškia informaciją arba jos fragmentus, susijusius su Jumis arba tokia informacija, pagal kurią būtų galima tiesiogiai arba netiesiogiai Jus identifikuoti.

Mes galime tvarkyti asmens duomenis apie Jus iš skirtingų šaltinių, įskaitant asmens duomenų tvarkymą: (i) tiesiogiai iš Jūsų; (ii) kai Jūs lankotės Mūsų svetainėje www.headex.eu (internete) ir (iii) iš kitų šaltinių.

 

ASMENS DUOMENYS, KURIUOS GAUNAME TIESIOGIAI IŠ JŪSŲ

Mes galime tvarkyti asmens duomenis, gautus iš Jūsų tiesiogiai, kai Jūs teikiate Mums asmens duomenis, kad užsiregistruotumėte Mūsų klientų sistemoje, kad registruotumėtės, dalyvautumėte apklausoje arba tyrime, paliktumėte komentarą, užduotumėte klausimą, susisiektumėte su Mumis, prašytumėte priimti dirbti, pateiktumėte skundą arba kitais tikslais. Prašom turėti omenyje, kad netvarkysime asmens duomenų apie Jus, jei savo noru nepateiksite šios informacijos.

Duomenys, kuriuos Mes galėtume tvarkyti, gavę tiesiogiai iš Jūsų:

• vardas, pavardė;

• pašto adresas;

• el. pašto adresas;

• telefono numeris;

• asmens kodas;

• slaptažodžiai;

• gyvenamoji vieta;

• amžius;

• gimimo data;

• Jūsų nuotrauka;

• profesija ir darbo patirtis;

• įgytas išsilavinimas;

• kalbiniai įgūdžiai;

• lytis.

 

ASMENS DUOMENYS, KURIUOS GAUNAME JUMS LANKANTIS SVETAINĖJE (SLAPUKAI)

Mes naudojame slapukus ir panašias technologijas, kad tvarkytume informaciją apie Jus, kai Jūs lankotės svetainėje. Svetainėje Mes naudojame slapukus. Slapukai – tai failai, saugantys informaciją Jūsų kompiuterio kietajame diske arba paieškos programoje. Taip Mes galime nustatyti, kad lankėtės Mūsų svetainėje anksčiau. Mes naudojame slapukus, siekdami užtikrinti Jums pačią patogiausią svetainės peržiūrą. Jei norite gauti daugiau informacijos apie slapukų tipus ir tai, kaip Mes juos naudojame, skaitykite čia.

Duomenys, kuriuos Mes galime tvarkyti apie Jus, kai lankotės Mūsų svetainėje:

• informacija apie Jūsų darbo skelbimus;

• detalės apie Jūsų peržiūrėtas interneto svetaines;

• Jūsų IP adresas;

• nuorodos, kurias paspaudėte;

• žiniatinklio svetainės, kuriose lankėtės prieš patekdami į Mūsų svetainę.

 

KAIP MES NAUDOJAME JŪSŲ ASMENS DUOMENIS

Tik turėdami Jūsų išankstinį sutikimą ir vadovaudamiesi Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymu, Mes galime naudoti Jūsų asmens duomenis šiais tikslais:

• Jūsų paraiškoms ir pareiškimams tvarkyti;

• paslaugoms teikti;

• atsakyti į Jūsų klausimus arba komentarus;

• pardavimui skatinti,

• klientų lojalumui užtikrinti;

• informacijai Jums siųsti;

• rekomenduoti Jums darbus;

• analitiniams ir rinkos tyrimams atlikti;

• Mūsų reklamų efektyvumo analizei;

• elgesio internete analizei;

• kad galėtume užkirsti kelią arba atskleisti sukčiavimą ar kitus nusikaltimus ir (arba) patikrinti Jūsų tapatybę.

Mes galime papildyti Jūsų pateiktus asmens duomenis kita Mūsų turima informacija.

 

 

RINKODAROS PRANEŠIMAI

Tik turėdami Jūsų išankstinį sutikimą ir vadovaudamiesi Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymu, Mes galime Jums siųsti paštu, el. paštu arba SMS informaciją apie, paslaugas, specialius pasiūlymus,  ir kitą informaciją, kurią laikome Jus dominančia, remdamiesi Jūsų anksčiau pateikta informacija.

 

JŪSŲ INFORMACIJOS TVARKYMAS

Laikydamiesi Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymu, informacijos tvarkymo tikslais Mes galime perduoti Jūsų asmens duomenis kitoms „Headex Group“ įmonėms ir trečiosioms

šalims, kurios tiesiogiai remia Mūsų pardavimo skatinimo priemones ir svetainės administravimą. Mes galime pasinaudoti trečiosiomis šalimis, kad jos padėtų Mums tvarkyti ir analizuoti Jūsų asmeninę informaciją, padėtų suprasti, ką galime padaryti, norėdami patobulinti savo paslaugas ir kontroliuoti konkrečias rinkodaros kampanijas arba pardavimo skatinimo efektyvumą. Be to, jeigu užsisakote paslaugą, Mes Jūsų asmens duomenis galime perduoti savo tiekėjams ir kitoms trečiosioms šalims, siekdami užtikrinti Jūsų užsakymų pristatymą. Nė vienam iš šių tiekėjų ar trečiųjų šalių Mes neduosime leidimo naudoti Jūsų asmens duomenų bet kuriuo kitu būdu ir reikalausime imtis Jūsų asmens duomenų apsaugos priemonių. Turėkite omenyje, kad Mes galime būti priversti atskleisti Jūsų asmens duomenis, jei tai numato galiojantys įstatymai.

 

 

JŪSŲ ASMENS DUOMENŲ APSAUGA

Mes imamės tam tikrų administracinių, techninių ir fizinių saugumo priemonių, norėdami apsaugoti Jūsų pateiktus asmens duomenis nuo atsitiktinio, neteisėto arba neleistino sunaikinimo, dingimo, koregavimo, prieigos, atskleidimo arba panaudojimo ir kitų neteisėtų panaudojimo būdų. Svetainėje gali būti nuorodų į trečiųjų šalių žiniatinklio svetaines. Mes nekontroliuojame šių trečiųjų šalių žiniatinklio svetainių ar jų turinio. Kai Jūs išeinate iš Mūsų žiniatinklio svetainės, Mes negalime būti atsakingi už bet kokios Jūsų pateiktos informacijos apsaugą ir privatumą. Jūs turite elgtis atsargiai ir atidžiai perskaityti lankomos svetainės privatumo politiką.

 

MŪSŲ PRIVATUMO POLITIKOS PAKEITIMAS

Retkarčiais Mes galime keisti šią Privatumo politiką ir paskelbti čia naują jos versiją. Rekomenduojame reguliariai lankytis šiame skyrelyje www.headex.eu, kad žinotumėte aktualią informaciją.

 

TEISĖS IR MŪSŲ KONTAKTINĖ INFORMACIJA

Prašom nedelsiant susisiekti su Mumis, jeigu turite kokių nors klausimų, komentarų arba Jums ši Privatumo politika yra neaiški.

Jūs turite teisę pranešti Mums, jei:

• nenorite, kad ateityje su Jumis susisiektume;

• norite gauti Mūsų turimų Jūsų asmens duomenų kopiją;

• norite koreguoti arba atnaujinti Mūsų turimą informaciją apie Jus;

• norite pranešti apie kokius nors Privatumo politikos pažeidimus.

Administravimą. Mes galime pasinaudoti trečiosiomis šalimis, kad jos padėtų Mums tvarkyti ir analizuoti Jūsų asmeninę informaciją, padėtų suprasti, ką galime padaryti, norėdami patobulinti savo gaminius bei paslaugas ir kontroliuoti konkrečias rinkodaros kampanijas arba pardavimo skatinimo efektyvumą. Be to, jeigu užsisakote prekę arba paslaugą, Mes Jūsų asmens duomenis galime perduoti savo tiekėjams ir kitoms trečiosioms šalims, siekdami užtikrinti Jūsų užsakymų pristatymą. Nė vienam iš šių tiekėjų ar trečiųjų šalių Mes neduosime leidimo naudoti Jūsų asmens duomenų bet kuriuo kitu būdu ir reikalausime imtis Jūsų asmens duomenų apsaugos priemonių. Turėkite omenyje, kad Mes galime būti priversti atskleisti Jūsų asmens duomenis, jei tai numato galiojantys įstatymai.

Nori įsidarbinti?
Nori įsidarbinti?
Užpildykite formą ir per 2 darbo dienas su jumis susisieksime.




Siųsti žinutę
Sutikimas
Patvirtinti